Skip to content

About Us

Welkom bij Siam Property

Siam Property bestaat uit een team van internationaal ervaren professionals uit de vastgoedsector die u in verschillende talen kunnen ondersteunen.

Vanuit kantoren in alle belangrijke locaties in Thailand bieden wij u naast een breed scala van onroerend goed, ook de volledige service en juridische ondersteuning. Of u nou op zoek bent naar een vakantiewoning, tweede huis of een zakelijke kans, kortom, als het gaat om onroerend goed in Thailand, Let us guide You!

Beaches_hua_hin_Sunbathing_Sun_Tan_

Siam Property heeft een nationaal netwerk van vastgoed partners opgebouwd, om ervoor te zorgen dat de meest aantrekkelijke huizen en appartementen van Thailand beschikbaar zijn voor u.
Wat Siam Property biedt

Wij kozen voor Thailand, omdat dit voor ons de fijnste plek is om te wonen. Velen willen zich graag in het tropische paradijs van Thailand vestigen of er een tweede huis hebben. Bij uw zoektocht naar het voor u ideale huis of appartement kunt u er zeker van zijn alle noodzakelijke steun van Siam Property te ontvangen.

Voor allerlei vastgoed vraagstukken, biedt Siam Property u graag ondersteuning. Zoals voor visa, belastingen, verzekeringen en allerlei vragen over het dagelijks leven in Thailand. Als we uw vraag niet zelf zouden kunnen beantwoorden, dan brengen we u desgewenst in contact met de betreffende specialist.
Waarom kiezen voor Siam Property?

  • Wij weten waar de juiste huizen en appartementen te vinden zijn, en bieden u de beste prijzen, de beste locaties, kortom de beste aanbiedingen.
  • Wij kennen de huidige eigendomssituaties, de juridische aspecten en de beste, 100% legale en veilige manier om in een huis of appartement te investeren.
  • Voor u als koper is onze service en ondersteuning gratis.
  • Wij zijn uw lokale partner met de kennis en ervaring om uw zaken te regelen met eigenaars, verhuurders, overheden, immigratie enz.

 

Let Us Guide You!